od buch u Sre Avg 04, 2010 2:38 am
Ajmo ovako: Ja sam vlasnik malo povece firme ciji jedan deo radi stvari koji dodiruju sve ove forume. Uopste ne servisiram vec to rade moji radnici, ali izuzetno volim ove stvari tako da vecinu svog slobodnog vremena provodim proucavajuci ove stvari. Moji su radnici uglavnom RADNICI i rade posao za platu, a svoje slolobodno vreme trose za sve osim oko ovog sto mene interesuje. U mome susedstvu, apsolutno nikog ne interesuju ove stvari, moje prijatelje uglavnom i da interesuje sve je to od biznis aspekta, tako da mi ostaju samo momci iz foruma. Vlasnike sajta uopste i ne poznajem, a nemam nameru da koristim sajt za reklamu jer za to placam komercijalno-marketing oddeo iz moje firme. Puno sam hteo da napravim ovakav sajt u mojoj Makedoniji, na Makedonskom jeziku koji je moj maternji, ali ima tu mnogo problema: pre svega, kaze momak hteli bi ljudi dzabe, e nije tako, nije dzabe, vlasnici placaju domein, prostor gde su okacili sajt, software i jos sto sta, ali placaju, nije dzabe, jer to sto neko dobija dzabe, neko placa, pa uopste nije greh ako pokusa pokriti deo troskova bilo cime. Sto se placanja tice, to mi nije problem, platio bih bez problema za moj sajt na makedonskom, ali ovde ljudi moji treba ljubav prema ovom tipu tehnologije, ljubav koju ja imam, ali koju pojedu moje obaveze pa nista ne ostane. Ne mogu naci nikog kome bi platio da uzgaji ljubav prema ovoj tehnologiji i da godinama svakodnevno radi na ovakvom sajtu...kad sam sve to sakupio i oduzeo, poceo sam svakodnevno otvarati ovaj sajt, i, ajd da budem iskren, nikad nisam procitao pravila, ali ono sto mi razum nalaze mislim da je slicno onima koji su izradili sajt. Niko mi nije nalozio ni Srpski, ali kad ga vec znam, kad vec na gomili foruma drobim Engleski, onda zelim da me oni kojima pisem razumeju kako treba, makar ponekad mozda i odvalim nesto na Makedonskom, nadam se da nikom to ne smeta.
Ukratko, potenciram da na ovom sajtu nista nije dzabe, vec sve to neko placa, i tim momcima zelim od srca da zahvalim sto dopustaju da se na njihovom vlasnistvu ponasam "kao kod kuce".