Gedzo

Epson b 300

Sve o InkJet štampačima...

Epson b 300

Postod Zexfot u Čet Jul 29, 2010 10:08 am

Video sam snimak ovog štampača na you tube. Ogromni ketridži ili je to neki novi model cissa. Radi baš brzo. Čini mi se i brže od laserskog štampača. Ima 4 boje. Stampa čak i fotografije vrlo brzo. Pošto ima 4 boje neverujem da se moze sa kvalitetom fotografije takmičiti sa r 285. Ali to mu verovatno i nije namena. Imali neki foto štampač tako brz sa 6 ili više boja. I koja je njegova oznaka. Znam da postoji Memjet ali kod nas još nije dostupan taj brend. A u slučaju da jeste imali neko kakvu informaciju. Zanima me isključivo štampa fotografija. Imam r 285, 2 p 50 i 1 1400 rade oni ok ali na best foto su spori. I samo na best foto zadovoljavaju moje kriterijume kvaliteta. Unapred hvala na informacijama.
Zexfot
Asistent

Pridružio se: Uto Mar 23, 2010 10:06 pm

Re: Epson b 300

Postod Gari u Čet Jul 29, 2010 10:28 am

Gari
MODERATOR

Pridružio se: Čet Jan 14, 2010 1:11 pm

Postod Zexfot u Pet Jul 30, 2010 6:10 pm

Da to je taj snimak čika gari. Ti me uvek razumeš od prve. Kažimi dali je ovaj štampač zaista toliko brz ili je ovo marketing. I imali nešto slično brzo sa više boja zbog kvaliteta fotografija.
Zexfot
Asistent

Postod Gari u Sub Jul 31, 2010 10:41 am

Zexfot je napisao:Da to je taj snimak čika gari. Ti me uvek razumeš od prve. Kažimi dali je ovaj štampač zaista toliko brz ili je ovo marketing. I imali nešto slično brzo sa više boja zbog kvaliteta fotografija.

Sve to deluje odlicno. Cak imas i b 1100 u prosirenom A3 formatu. Ima ga kod onog sto smo mi uzeli stampace. E, naravno, ima tu i caka. Koristi durabrite boje koje su vise od 3 puta skuplje. :(
Sa nista boljim kvalitetom same boje, naravno... :roll:

A i da ti odgovorim.

Nema nista brze za novce koji nisu u 4 cifre, gde je prva veca od 6-7, a novci, naravno, evropski... :D

p.s. btw, taj A3 je reda velicine do 200 eura, ali nema velike razlike u brzini, kada stampa u prihvatljivom kvalitetu. Jedino je dobar za kancelarijsku upotrebu, kada imas mesecni obim preko 5000 kolornih A4, na obicnom papiru. Tu je ZMAJ.
Gari
MODERATOR

Pridružio se: Čet Jan 14, 2010 1:11 pm

Postod Zexfot u Sub Jul 31, 2010 11:59 pm

Hvala čika Gari. Izgleda da moramo da čekamo Memjet tehnologiju. Sigurno si video tu brzinu štampe. Ono je perverzija. Ima štampača raznih veličina i namena. Dva modela su namenjena izradi fotografija. Brzina je zastrašujuća . Jedino što me zabrinjava video sam pet boja. Kakav pruža koloritet. I kad otvore onu fijoku sa bojama nisam siguran kakve su to boje. Samo pakovanje mi nedeluje kao da ke unutra tečnost. Ali ko zna. A možda neko i ima više informacija o Memjet tehnologiji. Možda je i čika Gari nešto saznao.
Međutim sramota me da mu više dosađujem. Čika Gari puno si me zadužio. I dalje čekam priliku da ti na neki način uzvratim bilo kakvu uslugu. Samo javi i stojim na raspolaganju. Pozdrav
Zexfot
Asistent

Povratak na InkJet štampači